Branddetectie

Brandbeveiliging redt levens

Jaarlijks zijn er in België ongeveer 10.000 woningbranden. Indien er bij een brand slachtoffers vallen, is rook hierbij heel vaak de oorzaak. Zeker bij nachtelijke branden, is rook een stille doder.

Laat gezinsleden of werknemers geen risico lopen en investeer in een degelijk beveiligingssysteem. De installatie van een goede brandbeveiliging kan een smeulende brand namelijk snel opsporen, bezittingen vrijwaren, maar vooral veel menselijke drama’s vermijden.

Branddetectie voor woningen en bedrijven

Zowel in particuliere woningen als in grote gebouwen (zoals fabrikanten, overheidsgebouwen, ziekenhuizen,...) worden systemen voor branddetectie en brandveiligheid aangeraden en zelfs verplicht.

In particuliere woningen is een stand-alone rookdetector of rookmelder meestal voldoende, voor grotere gebouwen wordt er, vaak verplicht, gekozen voor een conventioneel of adresseerbaar branddetectiesysteem.

Om particuliere woningen en grote gebouwen optimaal te beschermen worden systemen voor brandveiligheid tegenwoordig vaak samen met systemen voor inbraakbeveiliging en camerabewaking geïnstalleerd.

Select the type of virtual application center