cebeoisiaccess

Zowel het beveiligingsniveau als het comfort in woongebouwen en niet-woongebouwen kent een stijgende trend. Hierbij wordt het steeds belangrijker om de toegang tot een woning of gebouw op een eenvoudige manier te kunnen beheren en controleren. De ontwikkeling van toegangscontrole, deurcommunicatie en automatisatie van bijvoorbeeld garagedeuren en poorten zijn hier een logisch gevolg van.

Toegangscontrole

Toegangscontrolesystemen vinden hun toepassing in woongebouwen en niet-woongebouwen.

  • In niet-woongebouwen worden deze systemen meestal gebruikt om te beheren welke personen waar toegang mogen hebben binnen het gebouw.
  • In de residentiële woningbouw kiezen steeds meer bouwheren voor een systeem zonder sleutels waarbij de toegang tot de woning via een codeklavier, badgesysteem of zelfs een vingerscansysteem wordt geregeld.

Deurcommunicatie

Parlofonie- en videofoniesystemen worden vandaag steeds meer als standaard geïntegreerd in de elektrotechnische installatie van een woning of gebouw. Een belangrijke evolutie in deze technologie is dat de meeste systemen nu ook via mobiele toestellen geraadpleegd en bediend kunnen worden. Op die manier kan de gebruiker bij afwezigheid ook vanop afstand zien wie er aan de deur belt en die persoon eventueel vanop afstand toegang verlenen tot de woning.

Automatisatie

Automatisering vindt toepassing binnen de residentiële, commerciële en industriële sector. In de residentiële markt zijn het vooral oplossingen zoals rolluikautomatisering, garagedeurautomatisering en poort- en hekkenautomatisering die worden toegepast.

Select the type of virtual application center