Merken voor SWW

Siemens

Siemens is een fabrikant van huishoudapparaten en waterverwarmers die steeds streeft naar innovatie. Ze hebben een uitgebreid aanbod aan voorraadboilers, lage druk keukenboilers en doorstromers voor de residentiële markt.

Neotherm

Neotherm is één van de merken in de AristonThermo Groep. Ze zijn een wereldwijde fabrikant van innovatieve oplossingen voor warm water, verwarming, hernieuwbare energie en airconditioning. Ze hebben een uitgebreid assortiment voorraadboilers (elektrisch en op gas), warmtepompboilers, zonneboilers en airco toestellen vooral voor de residentiële markt.

Daalderop

Daalderop is één van de merken van Itho –Daalderop, fabrikant van producten voor ventilatie, warm water en verwarming. Ze bieden een assortiment aan van voorraadboilers (waaronder de zeer gekende Close-in hoge druk keukenboiler), ventilatie-units, warmtepompen en CV-ketels vooral voor de residentiële markt.

Stiebel Eltron

Stiebel Eltron biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten aan. Welke individuele of systeemoplossing er ook gekozen wordt, hun hoogwaardige producten verzekeren gebruikers van echt comfort. Ze hebben een aanbod aan voorraadboilers (klein en groot), doorstromers, innovatieve warmtepompboilers, zonneboilerpakketten, warmtepompen en elektrische verwarmingstoestellen voor de residentiële en tertiaire markt.

AEG Haustechnik

AEG Haustechnik heeft reeds jaren ervaring in de productie van toestellen voor elektrische verwarming en warm water. Bij AEG Haustechnik spreekt men van echte Duitse kwaliteit. Ze hebben een gamma van voorraadboilers (klein en groot), accumulatoren, convectoren, infraroodstralers, elektrische vloerverwarming en badkamerverwarming voor de residentiële en deels voor de tertiaire markt.

Ariston

Ariston Thermo Groep is een wereldwijde fabrikant van innovatieve oplossingen voor warm water, verwarming, hernieuwbare energie en airconditioning. Ze hebben een assortiment voorraadboilers (elektrisch en op gas), warmtepompboilers van 80 tot 300L, zonneboilers en airco toestellen voor de residentiële markt.

Tisun

Tisun is een Oostenrijks bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van zonnesystemen van zeer hoge kwaliteit. Ze hebben een aanbod aan collectoren en watervaten voor elke grootte van installatie en ook kleinere complete zonnekits voor de residentiële, tertiaire en zelfs industriële markt.

Thermor

Thermor is één van de merken van Group Atlantic en is een wereldwijde fabrikant van innovatieve oplossingen voor warm water, verwarming en hernieuwbare energie. Ze bezitten een assortiment voorraadboilers, warmtepompboilers, zonneboilers en warmtepompen voor de residentiële en klein tertiaire markt.

Comap

Comap is specialist in regeltechnieken en aansluitkoppelingen voor verwarming en sanitair. Ze hebben een zeer uitgebreid gamma vloerverwarming en hydraulische componenten zoals pompgroepen, multiskin- en PEX-buizen, koppelingen, ontluchters, vuilafscheiders, kranen, … voor de residentiële, tertiaire en klein industriële markt.

Watts Industries

Watts Industries heeft een breed productassortiment en is in Europa één van de toonaangevende fabrikanten van drinkwater kleppen, regelingen en accessoires voor verwarming met behulp van radiatoren, airconditioning en vloerverwarming. Dit voor zowel de residentiële, tertiaire als industriële markt.

Select the type of virtual application center